Lanceer jouw bedrijf de toekomst in!

Leadgeneratie & Automatisering. De gouden formule

Wij zorgen voor nieuwe leads, leveren ze enkel aan jou én zorgen ervoor dat slimme software de opvolging doet. En ook na de getekende offerte zijn we er voor je. Van slimme planningstool tot automatische boekhoudkoppeling.

Lanceer jouw bedrijf de toekomst in!

Marketing & sales anno 2023

Doen waar je goed in bent.

De strijd om nieuwe klanten is harder dan ooit. Grote landelijke platformen die advertentieprijzen omhoog drijven en vervolgens de gegevens doorverkopen aan kleinere uitvoerders.

Daarnaast hebben de grootste spelers zaken als “marketing automation” en “lead nurturing”. Vaak prijzige software die automatisch de marketing optimaliseert en helpt met de conversie van lead naar klant. Wij gaan er voor zorgen dat jij op het hoogste niveau gaat meeconcurreren.

Jij focust je op de uitvoering. De juiste materialen, de juiste mensen en de juiste kennis. Jij maakt van elke lead een tevreden klant. 

Roy focust zich op het bouwen van jouw bedrijf. Zowel voor grafisch werk (website, huisstijl, logo, drukwerk) als voor techniek (offerte- en facturatiesoftware, planningstool, werkbonnen) kun je Roy bellen.

Wesley is jouw persoonlijke marketing- en salesbureau. Welke doelgroep moet je aanspreken? Is Facebook of Google Ads de plek voor jouw bedrijf? Welke upsells kun je aanbieden als je de lead aan de telefoon hebt? De leads beginnen binnen te stromen.

Zodra jouw bedrijf staat, er leads binnen komen én je ze optimaal opvolgt, gaan we samen groeien. Flyeractie in de regio? Marketingmail naar je klantenbestand? Nieuwe producten en diensten? We blijven betrokken en je kunt ons altijd bellen.

Onze diensten

In 6 stappen naar de top.

1. Strategie

Wil jij groeien met jouw bedrijf? Kom een keer langs voor een brainstorm. We helpen jou met interessante niches, bekijken het zoekvolume in jouw branch en geven tips en tricks.

2. Leadgeneratie

Als er een match is en we zien potentie in jouw markt, gaan we leads genereren. Binnenkort ontvang jij je eerste klanten in de mailbox.

3. Verkoopadvies

Hoe ga je de klant opvolgen? Wat zijn de upsells die jij kan aanbieden? Hoe voer je het eerste telefoongesprek naar je klant? Neem een dagje masterclass bij Wesley.

4. Website en huisstijl

Terwijl de leadgeneratie op gang komt, bereidt Roy je bedrijf voor. Een moderne website, bedrijfskleding, busbedrukking, visitekaartjes en meer. Zo kom jij direct goed over op je nieuwe lead.

5. Automatisering

Het succes van je bedrijf is voor een groot deel afhankelijk van een strak verkoop proces. We helpen je met automatische lead opvolging, een softwaresysteem om je klanten te beheren en meer.

6. Samen groeien

Jouw succes is van belang voor ons eigen succes. We blijven meedenken en komen met nieuwe acties en verbeteringen. En heb jij meer goede ideeën? Deel het met ons!

Wesley de Gooyert

Zorgt voor keiharde aanvragen

Roy Bens

Verbetert je conversiepercentage

Wie we zijn

Klein maar krachtig

Twee man sterk. Dat houd ons scherp. Wij zijn je CCO en CTO. Met jou erbij als CEO vormen we de gouden driehoek.

Reviews

Waarom anderen met ons samenwerken

Klaar om gas te geven?

Neem contact op, kom een kop koffie drinken en laten we uitzoeken of we samen een avontuur aan gaan. En al komt er geen samenwerking uit, we garanderen altijd minimaal 5 goede ideeën in een eerste kennismaking.