Leadgeneratie

Laat de klanten naar jou toe komen

Nooit meer een gat in je planning

De motor van jouw onderneming

De sleutel tot succes

Ben je klaar om de groei van je bedrijf een boost te geven? Dan ben je aan het juiste adres bij UPSS Online. Onze dienst Leadgeneratie is specifiek ontworpen om jouw bedrijf te helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten en het stimuleren van je groei.

Leadgeneratie is de sleutel tot succes voor elke onderneming, ongeacht de branche of bedrijfsgrootte. Het is de motor die je bedrijf draaiende houdt, zorgt voor een gestage stroom van nieuwe klanten en bijdraagt aan je omzetgroei. Maar in de praktijk kan het vaak lastig zijn om consistente en kwalitatieve leads te genereren. Dat is waar wij binnenkomen.

De juiste match

Bij UPSS Online doen we niet zomaar aan leadgeneratie, we tillen het naar een hoger niveau. We beginnen met het evalueren van jouw product of dienst. We kijken of er een match is en of we geloven in wat je aanbiedt. Dit is belangrijk voor ons, omdat we een oprechte en duurzame relatie willen opbouwen met onze klanten.

Zodra we ervan overtuigd zijn dat we op dezelfde golflengte zitten, gaan we aan de slag. We richten ons op het inrichten van marketingkanalen die specifiek afgestemd zijn op jouw bedrijf en jouw doelgroep. We maken gebruik van diverse strategieën en tools om ervoor te zorgen dat we effectieve en kwalitatieve leads genereren.

Wat de concurrent je niet vertelt

De juiste mix

Leadgeneratie kan op vele manieren. Via Facebook marketing bijvoorbeeld kun je relatief goedkoop adverteren op een brede doelgroep. Maar de leads zijn wat minder “warm” dan degene die zelf op google naar jouw dienst zoekt. Wij maken, afhankelijk van jouw dienst, een gezonde balans tussen kwantiteit en kwaliteit, waarbij we ook offline en organische marketing niet vergeten. 

Facebook
60%
Google Ads (SEA)
70%
Google zoeken (SEO)
40%
Offline marketing (flyers)
30%

Onze focus ligt op de groei van jouw bedrijf. We streven ernaar om leads te genereren die niet alleen geïnteresseerd zijn in je product of dienst, maar ook potentiële klanten zijn die bijdragen aan jouw bedrijfsgroei. En het beste van alles is, we sturen deze leads rechtstreeks naar jou. We verkopen ze niet aan anderen, want jouw succes is ons succes.

Maar we stoppen niet bij het genereren van leads. We blijven je ondersteunen en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de leads die we genereren, daadwerkelijk worden omgezet in betalende klanten. We helpen je bij het opvolgen van de leads, geven je advies over hoe je ze het beste kunt benaderen en ondersteunen je bij elke stap van het proces.

Bij UPSS Online begrijpen we dat leadgeneratie niet eenmalig is, maar een continu proces dat een integraal onderdeel vormt van je bedrijfsstrategie. Daarom bieden we je onze expertise en onze toewijding aan om je te helpen met je leadgeneratie, nu en in de toekomst.

Dus als je klaar bent om je bedrijf te laten groeien, om meer klanten aan te trekken en om je omzet te verhogen, dan is onze dienst Leadgeneratie precies wat je nodig hebt. Laat UPSS Online je partner zijn in je groei en samen kunnen we je bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen.

De vervolgstappen

3. Verkoopadvies

Hoe ga je de klant opvolgen? Wat zijn de upsells die jij kan aanbieden? Hoe voer je het eerste telefoongesprek naar je klant? Neem een dagje masterclass bij Wesley.

4. Website en Huisstijl

Terwijl de leadgeneratie op gang komt, bereiden we jouw bedrijf voor. Een moderne website, bedrijfskleding, busbedrukking, visitekaartjes en meer. Zo kom jij direct goed over op je nieuwe lead.

5. Automatisering

Het succes van je bedrijf is voor een groot deel afhankelijk van een strak verkoop proces. Wij helpen jou met automatische lead opvolging, online betaalmethodes, pinautomaten en meer.

Klaar om gas te geven?

Neem contact op, drink koffie en overtuig jezelf dat je klaar bent voor de volgende stap in onze samenwerking.